Великденска работилница на „Белият Бухал“ – една чудесна идея за вас и вашето дете

Белият Бухал
Великден наближава и всеки мечтае за няколко дни почивка от работното ежедневие. Освен това всеки родител изпада в ситуация да намери занимание на своя наследник през празничните дни.

За повечето родители вариантът за детегледачка е мечтана опция за малко време за тях.

А какво по-хубаво от това да съчетаете занималнята, грижата за вашето дете с обучението му? Ако тази идея ви се струва страхотна, то образователен център „Белият Бухал“ е вашият партньор.

Като ваш пръв приятел в начинанието, „Белият Бухал“ организира Великденска работилница – една чудесна идея за Великден за вас и вашето дете. Заниманията се организират всеки вторник и петък до края на април месец.

Белият Бухал

Така дали сутрин – от 10 до 12 часа, или следобед – от 16 до 18 ч., вашият малчуган ще се забавлява, докато учи във Великденската работилница на „Белия Бухал“.

И най-чудесното е, че заниманията са подходящи за деца над 2 г., а цената е повече от достъпа – 7 лв. на занимание.

Ето защо образователен център „Белият бухал“ е незаменим помощник в ежедневието на всеки родител.

Белият Бухал

Какво още ви предлага образователен център „Белият Бухал“?

“Белият бухал” предлага пълна гама от занимания, които да удовлетворят и най-взискателния родител и да насърчат възможностите на всяко дете.

Освен това „Белият Бухал“ залага и на метода Монтесори – уникален начин за научаване на нови знания от вашето дете. Вместо да „преподава“ на децата понятия, средата е приготвена, така че да стимулира интереса на детето и спонтанното му желание да учи.

Обкръжаващата среда позволява на детето да действа независимо и да участва в собственото си образование. Когато на детето се даде възможност да избира и да вижда резултата от избора си, неговото самочувствие и увереност се повишават и помагат на детето да е по-уверено, щастливо и независимо. Какво по-хубаво от това, нали?

Белият Бухал

За най-малките

Яслена група „Мини и Мики Маус“  – за  деца от 6 месеца до 3 години

Децата в яслената група се обучават и възпитават от медицинска сестра и възпитателка, които с обич се грижат за тях, съобразявайки се с индивидуалните им и психологически и физически особености.

Така вашият наследник ще изгради и развие своите умения да се обслужва самостоятелно, разбира се – не без помощта на специалистите от образователен център „Белият Бухал“.

Докато учат, децата ще се забавляват с песнички, стихчета и различи приказки. Талантливите деца ще имат възможност да пеят и рисуват.

Белият Бухал

За по-големите…

Смесена група „Мeчо Пух“ – за деца от 3 години до 5 години

Децата в смесена група се обучават и възпитават от учителка и възпитателка, които с обич се грижат за тях, съобразявайки се с индивидуалните им и психологически и физически особености.

С „Ръчичка в ръчичка” децата се забавляват със сензорно-комуникативни игри, като развиват възприятията си, вниманието си, своето мислене. Освен това децата развиват и своето звуково възприемане.

Белият Бухал

За големите…

Занималня „Спайдърмен“ – от 1 клас до 4 клас

За децата от 1 клас до 4 клас „Белият Бухал“ предлага занималня през учебното време. Докато вие сте на работа, можете да бъдете спокойни за вашите деца. Те ще бъдат в сигурни ръце. Ще са подготвили уроците си за училище, ще са научили много нови, полезни и интересни неща и освен всичко това ще са се забавлявали истински.

Основната цел на занималнята е да подпомогне малките ученици в подготвянето и усвояването на учебния материал от училище, в четенето на задължителната литература и в затвърдяване на знанията.

Освен подготовката на уроците, от „Белият Бухал“ са включили и занимания, развиващи креативността, фантазията и духовното израстване на децата: музика, танци, рисуване, арт занимания и английски език и още много изненади.

Белият Бухал

Детегледачките на „Белият Бухал“

Децата са най-ценното на този свят. Грижата за тях носи щастие, както на детето, така и на неговите родители. Правилният подход и любовта са едни от най-важните неща, за да можем да достигнем до детето си, както и да разберем нуждите му. Нека обогатим неговите знания, психически и физически възможности. Това става с помощта на специалисти от сферата на психологията,  логопедията,  както и образователната сфера.

На базата на Вашите индивидуални изисквания „Белият Бухал“ намира най-подходящите детегледачки. Кадрите са подбирани с внимание и минават през специализиран психологически тест.

Белият Бухал

За повече информация и цени на предлаганите услуги от „Белият Бухал“ – тел. 0885 28 35 85 и 0883 93 01 70 и е-mail: obrazovatelencentar.bb@gmail.com.

Белият Бухал

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×