4 места в България, където да посрещнете Нова година

В края на всяка година идва моментът за ретроспекция, но и за празнуване. Месец декември е месецът с много поводи за купони. И всеки се замисля къде да посрещнете предстоящата година.

Българите сме пословични в начините си да празнуваме и да се забавляваме и не пропускаме всеки подходящ момент за това. А какво по-подходящо от посрещането на Нова година.

Затова ви предлагаме 4 места в България, където да посрещнете Нова година.

1.На хижа

Нова година

Класика - това е едно от най-предпочитаното място за празнуване на българите. В малко, китно селце, някъде из България, където времето е спряло, а снегът е затрупал всичко - мила, родна идилия, подходяща за посрещане на Новата година. В България има много такива места, където може да бъде наета цяла хижа, в която могат да се забавляват дозина развеселени купонджии.

Неудобството на цялата тази организация идва в това, че компанията, с която сте решили да празнувате, трябва сама да осигури яденето и пиенето за Новогодишната вечер. Т.е., трябва по някакъв начин да се включите в подготовката. А и има голяма вероятност да останете във въпросната хижа за дълго - ако затрупа обилно със сняг, то бъдете сигурни, че пътищата също ще са.

2. На ресторант

Нова година

Това също е доста традиционно място за посрещане на Нова година за българите. В представата ни за идващата година е именно обилно украсен ресторант, с коледни гирлянди и елха, новогодишно меню, дансинг и танци до зори! Класика! Но това също крие известни рискове - в днешно време вероятността да не останете доволни, било то от храната, пиенето, било то от музикалното оформление, е голяма.

3. Из курортите

минерални води

Посрещането на Нова година е съпроводено с обилно количество натрупване на почивни дни. Това дава възможност новата година да бъде посрещата няколко дни. Много подходящо за целта е да посетите някое курортно място из България. За предпочитане на българите са СПА курортите, зимните курорти - така по български съчетаваме 2 в 1 - хем празнуваме Новата година, хем се отпуска с някоя СПА процедура или пък със ски и малко спорт.

4. На морето

Нова година

Въпреки че в България зимата е доста сурова, българите са влюбени в морето и не биха изпуснали момента да посрещнат Новата година на морския бряг. Усещането е незабравимо - замръзналият бряг, ледени улици, слънце и морски бриз - гаранция за запаметяващо посрещане на Новата година.
Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.