Американците луднаха по суджука ни

суджук

суджук
Българските деликатеси са вкусни и любими не само на българите. Цял свят е признал невероятните български рецепти, по които се приготвят родните суджуци, луканки и др.

Дори американците намериха нов начин да се сдобиват с вкусните ни мезета. Суджук, направен по стара българска рецепта, вече може да бъде купен от Аmazon. Любопитното е, че родното изкушение се прави в САЩ и струва 29 долара опаковка, в която има 2 броя суджук.

Мезето е направено от говеждо с много подправки, без глутен и е вакуумирано, хвалят се производителите.

Освен суджук, в Аmazon може да си купите и буркан с чист въздух от Рила и Рилските езера. Цената на тази екзотична стока от Българи е 78 долара, а бурканът се затваря, след като поръчате.

Сайтове като eBay и Amazon, които предлагат пускане на предложения за купуване или продаване на различни стоки или услуги, са пълни с всякакви нетрадиционни обяви, допълва Dartsnews. Те предлагат закваска за кисело мляко и обещават, че ще могат да се направят 50 литра, вкусът щял да бъде като на оригинала. Съдържа 10 сашета, като едно саше стига за 5 литра мляко. Срокът на годност е 1 година от пакетирането и струва 14 долара.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.