Българска певица шашна англичаните

Svetsko.bg

Svetsko.bg

Невяна Цветкова е една от иконите на българската електронна сцена. Чаровната българка е позната като DIVA Vocal. Родната певица толкова впечатли англичаните с турнето си в Обединеното кралство, че беше лично поканена за интервю в радио Би Би Си.
Слънчевото излъчване на певицата озари водещия Дан Чизхолм на дългогодишното радио предаване „The Late Show“. В ефира на Би Би Си прозвучаха официално издадените кавъри на „Here comes the rain again“, „Your Love“, а текстове на авторските й парчета впечатлиха опитния водещ.

От личното й творчество бяха излъчени ROCK DJ, TIME TO SAY GOODBYE и MY SECRET CONFESSION, създадени по музиката на Andrey Exx, DJ Tarkan и Петър Филипов (PEPO).

По време на интервюто водещият се опитва да говори на български език и призовава всички да посетят страната ни, защото България е една прекрасна дестинация и ако всички хора са така положителни, зареждащи и живи като DIVA Vocal, задължително трябва да се посети.

„За двата дена предшестващи интервюто, водещият се беше подготвил изключително добре!“ – сподели DIVA Vocal пред Svetsko.bg.

„Беше се запознал в детайли с моята творческа автобиография, изгледал и петте ми официални видеоклипа и прослушал всичките ми издадени песни, публикувани в социалните мрежи. Опитът му да говори на български език ме хвана напълно неподготвена и удивена от високия професионализъм и любов, с която там си вършат работата.

Публиката ме посрещна изключително топло и вече подготвят следващото ми турне през юли. И въпреки че заведенията бяха с английска публика и в двата клуба се срещнах и запознах с българи, чиято гордост от невероятния ми успех се усещаше“.
Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.