Български програмист измисли вечна визитка

програмистБългарският програмист Владислав Михайлов създаде приложението Бирлибам – това е дигитална визитна картичка. Апликацията е безплатна и може да се свали от магазините на Apple и Google.

Бирлибам е достъпен и през web портала ocean.birlibam.com като по този начин фирмите могат да си създадат фирмен профил, съобщава в. „24 часа“. Годишният абонамент на фирмен служител е на цената на билетче от градският транспорт от 1.60 лв.
„Бирлибам беше поканен да участва като Alpha Startup в тазгодишното издание на Web Summit, което се проведе в Лисабон. Сред новите ни важни контакти са СТО на Facebook Mike Schroepfer и професор от Stanford University Palo Alto Калифорния ментор на момчетата от Linked In“, съобщи Владислав Михайлов.

„Тези успехи ни дават увереността, че се движим в правилната посока и че вършим добра работа. Като резултат от представянето ни в Лисабон успяхме да получим дори и частно финансиране на стойност 10 000 долара, щедро предоставено ни от Бизнес Ангелът г-н Гупта“, уточнява Михайлов.

програмист

За да имаш своята жива визитка е нужно само да въведеш своята контактна информация, която може да се споделя неограничено по пет различни и иновативни начина, дори и offline.

А когато нещо в информацията ти се промени, необходимо е само да я редактираш и така ще известиш всичките си контакти.

програмист

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.