Българин е сред най-секси мъжете на планетата

българин

Обикновено се славим с красотата на българката по света. Изненада или не – но и българският мъж е сред едни от най-красивите на Земята.
Преди 10 години родителите на Милен Цветков получават  „зелена карта” и сменят софийския квартал „Люлин” със Сакраменто, Калифорния.

„Никой не беше планирал да живеем в чужбина“, спомня си Милен пред бТВ.

българин

Следвайки стъпките на баща си, Милен започва да тренира класическа борба, но по-късно фитнесът надделява и на 15 години той печели първото си състезание по боди билдинг.

Джеф Симпсън го забелязва и го представя в неговата класация за най-секси мъжете на планетата за 2016 година. Джеф Симпсън кани Милен да снима в Лас Вегас по времето на „Мистър Олимпия“.

Джеф Симпсън е собственик на популярен онлайн канал. Всяка година медията организира „Най-секси мъж на планетата“. Момчетата тази година са 10, а нашето представлява България.
Днес 21-годишният Милен мечтае за голямото кино. „Аз имам много лица и това се вижда от моите снимки“, споделя българинът.

И признава, че планира да се прибере в България през лятото. В момента Милен не мисли за семейство, но когато е готов, казва, че ще си вземе момиче от България, защото българките са най-красиви.

българин

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.