Българка смая Дженифър Лорънс с рисунка

Youtube

Youtube
Българка спечели конкурс за най-добра илюстрация на тема “Игрите на глада”, дни преди световната премиера на холивудската лента.

Името на победителката Кристина Ценова обяви главната актриса във филма Дженифър Лорънс по време на интервю в Лос Анджелис, съобщава в. „24 часа“.

Кристина Ценова е на 20 години, родена е в Плевен, но сега живее в Глазгоу, Шотландия.

Дженифър Лорънс, Кристина Ценова

Българката Кристина Ценова, която живее в Глазгоу

Кандидатства в конкурса с рисунка, на която изобразява героинята на Лорънс – Катнис Евърдийн. Когато американската актриса съобщава името на победителката и показва картината, всички в залата започват да ръкопляскат. Това се вижда на клипа, който е публикуван преди дни.

Световната премиера на четвъртата част, която ще е и последна – “Игрите на глада: Сойка присмехулка – част 2”, е обявена за 20 ноември. Според форумите във Фейсбук развръзката във филма ще е най-напрегната от цялата поредица.

Филмът е основан на романа от трилогията бестселъри на Сюзан Колинс “Игрите на глада”.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.