Българки правят тоалети за „Оскар“-ите

Тази година на церемонията по връчването на наградите „Оскар“ актьорът Винс Вон беше придружен от своята съпруга Кайла Уебър.

Тя се разходи по червения килим с рокля на български дизайнер.
Създателката на тоалета е Антоанета Балабанова. Тя работи заедно с друга сънародничка – Галина Михалева. Двете създават бутика Galina Couture, който се намира в щата Аризона.

Именно Галина се похвали с новината от червения килим във „Фейсбук“.

Тя публикува снимка на Винс Вон и съпругата му и обяви, че създател на роклята е Антоанета Балабанова.

Антоанета Балабанова живее и работи в САЩ от повече от 10 години, отбелязва Vesti.bg.
Заедно със своята приятелка Галина Михалева, която е преподавател по мода и нови технологии в Сингапур, създават бутик с авторски дрехи.

Антоанета има силни публични изяви и участия в много ревюта в САЩ. За нея са писали в множество публикации в американските лайфстайл списания.

Двете българки се радват на положителни отзиви от цял свят.

„Галина и Тони са невероятен екип, допълват се взаимно. Винаги се радвам на много комплименти, когато нося техни рокли“, пише във „Фейсбук“ клиент на бутика.

Двете момичета получиха и поздравления за роклята на Кайла Уебър, с която тя мина по червения килим.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.