Дения Пенчева – единствената българка с интервю за кувейтски вестник

Дения Пенчева

Дения Пенчева бе гост на годишния прием по случай 55-годишнината от Независимостта на държавата Кувейт и 25 години от Освобождението й. Той се провежда ежегодно от Кувейтското посолство в София.
„Щастлива съм, че традиционно получавам покана за това събитие. Вече за 6-та поредна година съм гост. Като възпитаник на дипломатическото училище към Руското посолство у нас, често получавам покани за такъв род изискани мероприятия“, споделя фолклорната певица.

Дения Пенчева

„Преди години подарих свой музикален диск на тогавашния посланик и песните ми много се харесаха на кувейтските дипломати. Вследствие на това и със съдействието на говорителя на арабските емирства за България – Мохамед Халаф – дадох интервю за престижния кувейтски вестник „Ал Уатан” (Al Watan)“, допълва изпълнителката на „Лиляно моме“.

Дения Пенчева е единствената българка досега, която е давала интервю за кувейтски вестник.

„Благодаря още веднъж за поканата на Негово Превъзходителство Посланика на Кувейт Якуб Ал Атиики. За мен беше чест и удоволствие да бъда гост редом с дипломати, политици и бизнесмени с бизнес в Кувейт!“, категорична е изпълнителката.
Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.