Уникална среща между двама велики българи

littlebg.com Мариус Куркински, Крисия

bTV

Мариус Куркински ще е първият български актьор, който ще излезе на сцената на Арена Армеец с нов комедиен моноспектакъл на 1 ноември 2015 г. Новината съобщи самият Мариус пред предаването на bTV Cool…T.

На внушителната сцена обаче вече е излизала малката Крисия, която спечели миналата година второ място на детската Евровизия с песента „Детска планета“.

Какъв съвет му даде тя за предстоящата му изява на Арена Армеец – една уникална среща между двама велики българи…

„Да бъдеш себе си, да се забавляваш на сцената и да вярваш в себе си“, посъветва го разградската певица. От своя страна Мариус й отвърна, че приема от сърце съветите й и те са много ценни за него.

Двамата се срещнаха на разградската сцена, където актьорът представи моноспектакъла „Юбилей“. Крисия изгледа представлението от първия ред, като сподели след това, че много й е харесало – „Беше много чувствено“.

Мариус пък каза, че възприема постиженията на Крисия на музикалната сцена като събитие, като послание. „Ти го правиш с цялото си сърце и виждаш каква е реакцията“, похвали я актьорът.

Крисия призна, че много харесва песента „Стига бе“ на Мариус и го попита от кога не е пял. Със скромността на актьор Куркински отговори, че не може много хубаво да пее и не е пял от дотогава. „Пеех като част от актьорската ми работа, нямам диапазон да пея, и затова реших да се посветя само на актьорството, както се надявам да направиш ти с пеенето“.

Крисия му обеща и му разказа, че си измисля от време на време песни, забравя ги и се ядосва, а Мариус я насърчи, като й обясни, че е много хубаво това, че вече е започнала да измисли песни.

От своя страна Крисия бе любопитна какъв ученик е бил Мариус в училище. „Математиката ми беше много зле, нямах любим предмет, по музика учихме много идиотски неща, не се гледаше сериозно тогава – сега сигурно е по-различно“, отвърна актьорът. А малката Крисия му отговори, че и сега не е по-различно.

Крисия се раздели с Мариус с подарък от него – колие.

 

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×