Начало Българи юнаци Български емигрант в САЩ с голямата награда за 2018 на National Geographic

Български емигрант в САЩ с голямата награда за 2018 на National Geographic

от LittleBG
0 Коментар

Ясен Тодоров грабна голямата награда за 2018 на National Geographic. Тодоров е един от най-значимите български цигулари, професор по музика, фотограф, пилот на самолет. Живее от началото на деветдесетте години в САЩ.

Ясен Тодоров полита със своя самолет 1976 Piper Warrior, за да заснеме мястото за съхранение на автомобилите на „Фолксваген“, разположено точно до логистичното летище на Южна Калифорния.

Снимката печели голямата награда във фотоконкурс за 2018 на National Geographic

Логистичното летище на Южна Калифорния, познато като Victorville Airport, е известно като място за съхранение на „пенсионираните“ самолети, но в крайна сметка се използва като място за скрап.

През 2015 г. се появи новината, че „Фолксваген“ са излъгали за данните на вредните емисии на своите автомобили и по-големия участък от земята в непосредствена близост до летището стана гробището за превозните им средства. Когато Ясен Тодоров чете за новината, е поразен от мащаба на историята и иска да види със собствените си очи тази сцена.

Ето и снимката, с която Ясен Тодор печели конкурса:

National Geographic

Ако искате да видите още снимки на талантливи български фотографи, които снимат България, то разгледайте порединацата ни тук.

armageddonsports.com
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност