Български образователен софтуерен проект с втора мобилна игра

Waphoo JSC

Waphoo JSC

Българските разработчици Waphoo JSC представиха втората си мобилна игра – Tap-Tap Dance, част от 3D мултиплейър образователната платформа за деца, която компанията разработва.

След големия медиен интерес към първата пилотна игра от платформата- Math Burger, която помага на децата да смятат, Tap-Tap Dance е изцяло с музикална насоченост и специално създадена да забавлява всички любители на ритъма и танците. Играта е безплатна и налична в Google Play.

Играчите трябва да спазват ритъма на песента, като натискат върху оцветените бутони в точния момент. Колкото повече напредват в играта, толкова по-бързи и прецизни трябва да бъдат реакциите им, за да трупат точки и покриват нива.

Tap-Tap Dance провокира концентрацията и тренира бързите рефлекси. Чудесна е за забавление и отмора на малки и големи.

Waphoo JSC е IT стартъп компания, която се стреми да добави стойност към начина, по който децата комуникират онлайн. Съставена от екип млади професионалисти, компанията разработва 3D мобилна мултиплейър образователна платформа за деца от ново поколение.

Момчетата от Waphoo използват модерна Unity 3D технология, която позволява поддържане на възможно най-много платформи, но основния фокус пада върху мобилните версии. Проектът цели не само да забавлява децата, но и да ги образова чрез интересни игри, които правят обучението по-интерактивно и лесно достъпно.

3D виртуалният свят има идея не само да обучава децата, но и да ги социализира в една стерилна и безопасна среда, в която те общуват, намират нови приятели и се учат да се справят със ситуации от реалния живот, при това докато се забавляват. Платформата е разработена с помощта на „Материка“ –  Образование и Сугестопедия, които повече от три години прилагат в своята работа сугестопедията като метод и правят различни разработки, основани на науката Сугестология.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.