Начало Малка България Защо българският народ е специален?

Защо българският народ е специален?

1 Коментар

българският народ

Защо българският народ е специален? Кои сме ние, българите? Отговорите на тези въпроси дават журналистът Асен Асенов и психологът Георги Мелихранов в ефира на бТВ.
Един интересен отговор на тези въпроси е, че душите, които са избрали да се родят в България, са дошли да придобият определени качества. Едно от тези качества е целеустременост, смята Асенов.

Във Франция те придобиват печатът на будността. Но първото условие е да се даде печатът на твърдостта. Човешките души слизат от Северния полюс, идват в България, за да им се удари този печат и всички животи след това да продължат плавно. Има си врати, от които душите слизат на Земята, обяснява психологът Мелихранов.

Това, че в България са се раждали не един, а трима велики учители – Орфей, Боян Мага, учителят Дънов, то планът е огромен и е свързан с много светове, където се взимат решения какво да се случи с България, смятат изследователите.

българският народ

На този етап ще излязат учениците, предсказва Мелихранов. Когато се задейства вълната на учениците, това е мощна вълна и носи в себе си новото начало.

Какво ще се случи на физическо ниво с България – всичко зависи от това, което всички правим. Дали човек излъчва злоба и завист или успява да уморитвори тази агресия, да я трансформира. Това означава, че той се повдига на по-висока степен. От това зависи и понататък какъв ще е планът, обясна Асенов.

Човек за човека трябва да бъде брат, да успокоява и да не посреща агресията с агресия. Тогава се увеличава и злото, и агресията, съветва журналистът.

Мисълта ще е основното средство за комуникация, предсказва психологът Георги Мелихранов. Това ще стане в момента, в който всички хора станат добри и щастливи. Душите ще могат да общуват помежду си, без никакви технически средства, в този смисъл, който го разбираме днес. Взаимоотношенията между половете ще са различни от това, което е днес. Ще се създават качествено нови деца, които са по законите на светлината и по законите на Земята, защото все пак сме физически хора.
1 Коментар
0

Подобни публикации

1 Коментар

Мешим 26/11/2017 - 13:18

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

Reply

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност