Тази смес ще ви спаси от пролетната умора

мед смес

Медът е един вълшебен продукт, който всеки диетолог и лекар препоръчват да се консумира ежедневно. Комбинацията от мед и канела пък прави чудеса с килограмите и тялото ни. Но оказва се, че тази смес действа благоприятно не само за отслабване, но и за почти всякакво неразположение.

Медът е универсално природно лекарство за всяка болест. Лъжичка мед и канела могат да ви спасят от така досадната пролетна умора, която ни наляга всяка пролет.

Затова решихме да ви представим най-малко 9 причини да хапвате мед всеки ден. 
Сърдечни заболявания

Вместо мармалад на една филийка хляб си намажете мед заедно с 1 чаена лъжичка канела на прах. Редовната консумация ще ви помогне да заличите дори и хроничен артрит.

Висок холестерол

Смесват се 2 супени лъжици мед и 3 чаени лъжички канела в голяма чаша за чай. След това ще го изпиете, нивото на холестерола ще ви се намали с 10% в рамките на 2 часа.

Артрит

В чаша гореща вода смесете 2 супени лъжици мед и 1 супена лъжица канела на прах. Напитките консумирайте сутрин и вечер. При редовна консумация може да се излекува дори и хроничен артрит.

Настинка

Ако сте настинали, приемайте 1 чаена лъжичка мед с 1 чаена лъжичка канела. Всяка сутрин 3 поредни дни консумирайте от тази смес и се избавете от простудата, кашлицата и запушения нос.

Имунитет

Дневният прием на мед и канела на прах укрепва имунитета и предпазва организма от бактерии и вируси.

мед смес

Грип

Испанските лекари са открили, че медът съдържа естествени съставки, които убиват вирусите и предпазват организма от грип.

Отслабване

Сварете мед и канела на прах в 1 чаша вода. Всяка сутрин пийте от сместа на празен стомах, половин час преди закуска. Ако редовно консумирате с течение на времето ще забележите загуба на килограми.

Лош дъх

Всяка сутрин мийте устата с топла вода, смесена с 1 чаена лъжичка мед и канела. Това ще ви помогне да запазите свежия дъх през целия ден.

Болки в стомаха

Във всеки форма и да консумирате, смес от мед и канела значително ще намалят болките в стомаха.

Класацията е подредена от green-bulgaria.eu.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×