И на остров Бали ядат българско кисело мляко

Бали

Българското кисело мляко се прочу и в далечна Индонезия. Българката Петя, която от години живеена остров Бали, сподели снимка, на която автомобил е облепен с реклама на българското мляко, а на преден план се вижда красива българка с народна носия, държаща калено гърне.

Мотото на рекламата е: The secret to living younger или „Тайна за дълголетие„, пише zapernik.com. Това е реклама за подсладено българско кисело мляко, което се продава в няколко страни в Югоизточна Азия. Рекламата е много изразителна и оригинална, несъмнено.

Въпреки че млякото е съобразено с вкуса на индонезийския пазар, Петя споделя. че местните жители на Бали си умирали за българско кисело мляко с български мед.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.