Роден диджей изстреля „Зайди“ в Youtube

Зайди
Красива българка, облечена в носия, Белоградчишките скали и чаровен българин в костюм – ако това ви звучи нереално и невъзможно, то изчакайте за момент.

„Един проект, по който работим от дълго време и съм щастлив, че завършихме до край. Благодаря на всички, които бяха част от него и превърнаха една голяма идея в реалност. Да съчетаеш фолклор със съвременна музика винаги е било смела идея, но дали ще се окаже сполучлива, оставяме Вие да ни кажете.“

Това споделя създателят на песента “Зайди” Mascota в профила си във Фейсбук. Заедно с D-Trax и Поли Хубавенска новия им проект „Зайди“ вече обикаля родния ефир и смело набира скорост.

„Смелата идея“ е повече от сполучлива, и то не само според нас. „За 3 дни натрупахме над 100 000 гледания и оглавихме класацията на Youtube. Освен че искам да изкажа благодарност за подкрепата ви, ще добавя, че осмислихте труда на всички ни“, хвали се Мирослав Василев Петков.

Зайди

А именно – музикант, продуцент и DJ Мирослав Василев Петков, по-известен с артистичния си псевдоним Mascota и D-Trax, с вокалите на Поли Хубавенска, са сътворили модерна и съвременна песен, на световно ниво.

Във видеото проследяваме историята на красивата Радост Тодорова и Мистър България 2016 Георги Йовчев на фона на величествената родна природа.

Визията на Радост в клипа е дело на младия габровски фотограф Радослав Първанов и е част от проекта “Аз съм Българка!”.

Mирослав Петков a.k.a Mascota, застава за пръв път зад пулта през далечната 1998 г. в родния си град, където пуска различни стилове – dance, pop & r’n’b. Професионално като DJ стартира своята кариера  през 2001 г., тогава прави и своите първи стъпки в клубната музика, запален по tribal & tech house. Стилът, върху който той създава своите сетове, може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен смесвайки deep, funky, groove и tech звучене.

Участва в няколко музикални проекта заедно с D-Trax, Crazibiza, Ruben Alvarez, Luigi Rocca и Mr. Gago (перкусии). Избран за най-добър DJ на 2012 г.Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×