Българин откри лек на рака
бТВ

бТВ

Българин откри лек на рака. Проф. д-р Янаки  Караджов установи лечение на рак с природни средства. Помага и при настинки, грип или други неразположения, твърди ученият.

Янаки Караджов е един от онези, които не трепват при поставянето на диагнозата, че имат рак.

Професорът решава, че ще се спаси и го прави. Той категорично отказва химиотерапията, считайки че тя ще го съсипе. На базата на всички свои знания той измисля лечение на рак, което се основава на природни средства. Ползвайки го, проф. Караджов се спасява напълно и днес е здрав, въпреки че са го определяли за обречен.

„В основата на зелевия сок стои лактобацилус плантарум. Той създава уникалния вкус на традиционните български туршии и бидони с кисело зеле. Този лактобацилус може да вирее само на територията на България, затова често казвам, че ни е дар от Бог.

Ето какво точно правя:

Вземам един пластмасов бидон от 100 литра. Пълня го наполовина със зеле и наполовина с чешмяна вода. Вътре слагам още 3-4 ябълки, лимони и дюли. Когато зелето втаса добре и сокът е готов, добавям 370 гр. пчелен прополис и половин кг. настърган хрян.

Получава се силен имунопрепарат. Предпазва от грип, от настинки, изкуствени вируси дори. Може да се използва и за сваляне на килограми, тъй като успешно пречиства организма от токсините. Страхотен е за хора, застрашени от рак, но и за такива – от респираторни болести.

Зелевият сок го пия по няколко пъти дневно, по една винена чаша“, обяснява проф. Янаки Караджов.

Възрастният мъж подарява рецептата на всички и никога не е искал пари за нея, пише „Уикенд“. Той успява да поддържа здравето си в добро състояние и чрез правилно хранене. Професорът никога не сядал на масата без кисело мляко, мед или други пчелни продукти.

Благодарение на рецептата му досега има излекувани десетки хора, а на родния ни пазар от тази зима вече се продава зелева туршия с мед. Знае се, че тя умее да открива количеството на ракови клетки в организма, тъй като повишава Ph.

3 коментара

  1. Вера 29/11/2015
  2. Анета 30/11/2015
  3. Vasilka Radeva 15/12/2015
×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.