Начало BG Открития Народен лечител съветва: Не яжте лук и мед, за да не се разболеете от рак!

Народен лечител съветва: Не яжте лук и мед, за да не се разболеете от рак!

от LittleBG
16 коментара

Митко Димитров е четвърто поколение народен лечител билкар. Живее в Ямбол. Повече от 300 години назад във времето хората от неговия род са изучавали лечебните тайни на билките и тяхната употреба при различни здравословни проблеми. Родът Димитрови идва от Лозенград. Преселвайки се в България, се установява в село Ханово през 1912 г. Днес баща и син Димитрови, освен с билки, церят болестите и с изчистване на отрицателна енергия със скъпоценни камъни. Семейството притежава и уникален метеорит, който не само лекува, но и открива увредените органи.

„От 300 години, от поколение на поколение си предаваме тайните на билколечението и ги усъвършенстваме. Тази дарба е наследил и синът ми Георги. Имаме изключителна библиотека от книги за билколечение, медицина и психология, някои от които са библиографска рядкост. Но при прилагането на билколечението трябва да се подхожда индивидуално към всеки човек, трябва да се види откъде идват проблемите му, за да се помогне. Понякога не помагат само билките и се налага заедно със сина ми да изчистваме отрицателната енергия, да въздействаме чрез лечебните свойства на минералите или с уникалния метеорит, който семейството ни притежава“, разказва Митко.

„Метеоритът е от хондритов тип и тежи близо 13 килограма. Разполагаме и с по-малки отломки от него. С него успешно лекуваме безплодие, бъбречни заболявания, кисти и ракови образувания, инсулт и инфаркт. Той отпушва запушени кръвоносни съдове, както и тръбите на женските полови органи. Засилва и имунната система и унищожава всякакъв вид радиация“, смята лечителят.

„Между другото ние имаме общо четири метеорита от четири различни планети. Най-ценният е този от хондритов тип, за който ви говорих. Той не е от нашата галактика, затова е толкова ценен. Друг като него няма на Земята. Възрастта му е над 9000 години. Това установиха специалисти от бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров“, които ми издадоха официалния сертификат за лечебните му качества. Той излъчва необичайна лечебна топлина, която се усеща, щом човек го доближи.“

Митко се хвали: „Сред известните ни рецепти е „Еликсирът на дълголетието“. Това е един билков чай за повишаване на имунитета и жизнеността. Приготвя се по много стара рецепта. В него има комбинация от диворастящи билки, съчетани и дозирани много прецизно. „Еликсирът“ може да се употребява както от болни, така и профилактично от здрави хора. Чаят се пие само сутрин. Ежедневното му пиене дава положителен ефект – засилва имунната система, а това значи, че нарастват съпротивителните сили на организма. Искам да подчертая обаче, че за да помагат билките, се изисква постоянство от страна на болния и вяра в оздравяването.“

Чрез комплексно природолечение българинът лекува успешно диабет от втори тип, алергии, безплодие, цироза на черния дроб, миома, кисти, кучешка тения, множествена склероза, камъни в бъбреците и жлъчката, язви, шипове, хемороиди, глаукома и др. Помагам успешно в лечението и на алергии, алкохолизъм, безплодие, епилепсия и рак.

„За да не се разболее човек от рак, трябва да избягва само два продукта. Това са лукът – пресен, стар, сушен, готвен, запечен, пържен, и медът. Като той е допустимо да се взема, но в малки количества и не редовно. Вместо мед може да ядете захар, но задължително на бучки. Тайната за избягването на тези две храни, които ни разболяват от рак, се предава в нашия род от поколение на поколение повече от 300 години. Спасили сме досега хиляди хора. Винаги давам следния пример, като ме попитат защо не трябва да ядем лук и мед. Представете си един стан за тъкане на платно. Да приемем, че лукът е основата на стана, а медът е това, което се втъква, за да се изтъче платното. Когато платното, изтъкано от лука и меда, е вече готово, то става основа за развитието на болестта рак. Без лука и меда ракът не може да се развие, защото я няма основата, на която да „стъпи“ в нашия организъм. Това е тайната на рака. Той черпи сила само от тези две храни – ако ги изключим от менюто си, можем да заличим рака от лицето на Земята завинаги“, казва Митко.

*Източник: bgdnes.bg.

Подобни материали:

Черният бъз – билката, която лекува 100 болести

Българка откри напитка, която лекува диабета завинаги

Отвара от тези листа ще ви излекува от диабет

Българин с уникално откритие: Изкуствен панкреас ще помога на болните от диабет

Български билкар намира лечение за рядка болест

Билката на прабългарите цери от болно сърце до затлъстяване

Този странен плод прави чудеса със здравето ни

Това растение лекува рак и диабет, а българите го унищожаваме

16 коментара
4

Подобни публикации

16 коментара

Дани 10/03/2019 - 17:03

По -големи простотии не бях чела !!! Що за „ЛЕЧИТЕЛ“ ?!

Reply
Вяра Бояджиева 10/03/2019 - 17:49

Моля за адреса или телефон за връзка

Reply
Димитър 10/03/2019 - 19:18

Тоз не знам къде е расъл и какво е пасъл, но меда е полезен и е СРЕЩУ РАКА. До сега няма излекуван човек от Рак, всички свършват със смъртта.

Reply
Елена Зарева 10/03/2019 - 20:05

ЗА ЕДНОВРЕМЕННО ВЗЕМАНЕ НА МЕД И ЛУК ЛИ СТАВА ВЪПРОС, АКО Е ТАКА ПРИЕМАМ, НО АКО ПО ОТДЕЛНОТО ИМ ВЗЕМАНЕ, НЕЩО НЕ МИ СЕ ВЯРВА ?!

Reply
John Smith 10/03/2019 - 21:16

Има много самоизлекували се от рак. Това с меда и лука е пълна глупост. Не бих се доверил на такъв лечител. За да не хващате рак трябва да поддържате алкална среда в организма си, тоест да изхвърлите месото, млечните и всичко пакетирано от рафтовете на магазините за псевдо храна. Балансът в храната трябва да 80 – 90 % сурова растителна и максимум 20 % растителна леко сготвена ( пара, леко задушаване ) И помнете Здравето е привилегия само на умните хора. Болен ли си или си глупак или не мислиш в правилна посока.

Reply
МЕДОЯД ЛУКОВ 11/03/2019 - 09:13

Дядка,що вземеш да се гръмнеш…или по-добре се удряй по няколко пъти на ден с метеоритите по кухата кратуна ,дано ти дойде акъла!!

Reply
МЕДОЯД ЛУКОВ 11/03/2019 - 09:55

Отивам да оскубя лука,привечер ще запаля кошерите- ни една хвърката гад да не остане. :)

Reply
Васи 11/03/2019 - 12:17

Нека този лечител разясни на дълго и на широко какво точно се случва с организма ми. Нещо като лекция. защо не трябва да се яде мед и лук (чесън) да разясни подробно. Благодаря.

Reply
Магда 19/08/2019 - 12:43

Най-големият шарлатанин. Събира хората н8. 00 часа пуска свой хора между народа да подслушват и после ги вика по имена. Анатема за измамника.

Reply
тим 11/03/2019 - 21:36

Много изтръпнали и двамата

Reply
ТОНИ 20/03/2019 - 07:44

ГЛУПОСТИ

Reply
Александър 13/06/2019 - 19:28

Не знам какво очаквате от човека обяснил е доста подробно, Лука и меда тъкат нещо на стан който е в гъза ви и след това идва ракът и полага на изтъканото. Толкова просто и ясно, като жена е просто…

Reply
movieman777 15/06/2019 - 07:43

тоя е прост къту гъз-най полезните неща мед и лук.да ходи и се гръмне и ше го препикаем на гроба му

Reply
Plamen 26/06/2019 - 13:46

Дядо ми е на 101 години и рядко ползва захар, но яде мед. Също и лук яде много!

Reply
gotqn 07/07/2019 - 14:58

O sancta simplicitas!

Reply
Славка 25/10/2019 - 10:33

Това чиче да си земе титлата, дето ни я пробутват евтинките медии, и да се зарови в гори Тилилейски! Заради такива изродени като него псевдо-лечители, народа се тъпче с глупости! Той тъп, ама и медията, дето му разпространява глупостите, още по-тъпа!

Reply

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност