Начало Българи юнаци Емил Кехайов – фотографът, който улавя следващия невероятен момент

Емил Кехайов – фотографът, който улавя следващия невероятен момент

0 Коментар

Чавдар Чернев, Андрей Андреев, Ивайло Маджаров, Емил Рашковски, Албена Маркова, Пламен Андреев, Асен Великов, Ивайло Петров, Емилиян Евдокимов, Милен Добрев,  Петър Тодоров, Ася Мишева, Кирил Кръстев, T&K Photography, Румен Зографов, Доротея Ангелова-Бакалова, Симеон Симеонов, Елина Нинова, Радослав Първанов, Димитър Табаков, Станимир Тодоров, Иван Панкев, Ивайло Атанасов, Sixth Sense Photography, Елена Тилова, Даниел Стефанов, Симеон Донов, Владимир Гергов, Александър Александров (Aleksasho), Генади Дочев,  Радослав Стоилов,  Павлина Димитрова, Ивелина Берова, Александър Караджов, Явор Мичев и Денис Радиков

Това са талантливите фотографи и техните невероятни снимки от България, които са част от поредицата ни.

Днес ще ви запознаем с Емил Кехайов. Той е на 28 години и е родом от град Рудозем. Освен с фотография, се занимава и с нещо доста странично от снимането – а именно – със строителни дейности.

А ето какво сподели пред LittleBG за страстта си към фотографията, за Малка България и…

Откога се занимавате с фотография, как се запалихте?

По професионално се занимавам с фотография от 2016 г., след като прекарах известен период в чужбина и с част от спестените пари реших да инвестирам в нещото, което ме прави щастлив. Иначе – преди това снимах и запазвах красиви моменти с телефона си. Не мога да определя как се запалих, но знам, че мой много добър приятел ме „дозапали“ по фотографията, на който и до ден днешен разчитам за съвети и напътствия.

Кога и какво обичате да снимате?

Роден съм и израснал в Родопите, така че бих казал – навсякъде сред природата. Съчетавайки фотографията с другата ми голяма страст – планинарството, винаги в планината се отваря възможност за улавяне на следващия невероятен момент.

Любимата ви снимка, заснета в България…

Не мога да определя коя е любимата ми снимка, защото всяка една по себе си ми е любима, всяка една по себе си  е уникална и всяка една крие своето послание.

Какво мечтаете да снимате (в България)?

За в бъдеще се надявам да имам повече време и възможност да посетя и други невероятни места в нашата страна, за да мога да заснема и представя моя поглед, който надявам се, харесва на аудиторията.

Ето и снимки на Емил Кехайов:

Емил Кехайов

Родопско утро, Хижа „Малениво“

Емил Кехайов

Златоград

Емил Кехайов

Kehayov Photography

Емил Кехайов

Върховръх

Емил Кехайов

Рудозем

Емил Кехайов

р. Арда

Емил Кехайов

Дяволският мост

Емил Кехайов

Пазителите на Рила

Повече снимки на Емил Кехайов – Kehayov Photography – може да видите във Фейсбук страницата му – https://www.facebook.com/ekehayov/.

Печели пари през свободното време
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност